Notícies
Publicat el 17.03.2016
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament valida el model de recollida porta a porta del Cros

Pap Cros 2016Aquest dimecres l'Ajuntament d'Argentona va convocar els presidents de les comunitats del barri del Cros per validar el model de recollida de la brossa porta a porta. Un cop finalitzat el procés participatiu, s'ha acordat impulsar el sistema en què serà el mateix servei de recollida que deixi i reculli cada dia el contenidor de cada comunitat. Durant el mes de febrer l'Ajuntament va plantejar tres models alternatius de recollida per tal que el veïnat escollís una de les opcions.

La reunió va comptar amb la presència dels regidors Susana López, Aina Gómez i Guillem Saleta, que van repassar les accions realitzades amb els veïns i el calendari de implantació.

La posada en marxa del nou model es farà efectiu a principis d'octubre. Des de l'àrea de Medi Ambient, abans de l'agost i durant el mes de setembre, es durà a terme una campanya informativa i de sensibilització que anirà acompanyada de la distribució de diversos materials, com el cubell d'orgànica o les bosses destinades a recollir la fracció de rebuig, entre d'altres. Un equip d'informadors ambientals acompanyaran els veïns i veïnes també durant les primeres setmanes en què es posi en marxa el sistema porta a porta.

El calendari de recollida que se seguirà al barri del Cros serà el mateix que funciona al centre urbà i a Madà. Durant la trobada els regidors i tècnics municipals van respondre i resoldre alguns dubtes i qüestions plantejats pels veïns.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800