Cultura i Festes
Literatura, Conferència
Presentació del llibre Ramon Mercader. L'home del piolet

La biografia d'un mite. L'assassí català més famós de la història. Una biografia apassionant que es llegeix com una història d'espionatge i seducció, identitats falses, complots, atemptats frustrats, idealisme i traïció.

La vida de l'assassí català més rellevant de la història embarcarà el lector en un viatge fascinant per França, la Unió Soviètica, Mèxic i Cuba, amb la Guerra Civil espanyola, la Segona Guerra Mundial i la Guerra Freda de teló de fons, en la sanguinària persecució de Lev Davídovitx, Trotski, fins al crim final, piolet en mà. Rica en documentació, minuciosa, erudita i amb sorprenents fotografies inèdites, l'ambiciosa investigació d'Eduard Puigventós López, Ramon Mercader, l'home del piolet, és una disquisició entre l'heroïcitat i la covardia d'un personatge de mil cares i alhora el retrat captivador d'una època de grans convulsions polítiques i enfrontaments militars, on estava en joc no només la supremacia mundial, sinó també la idea mateixa del món.

L'autor Eduard Puigventós, acompanyat de l'Oriol Bassa, membre de  l'entitat Natura i el Centre d'Estudis Argentonins, ens presentaran Ramon Mercader. L'home del piolet a la Biblioteca Municipal.

piolet

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dimecres
20
abril
2016
19:30h
Lloc Biblioteca Municipal
Hora 19.30 h
Durada 1 hora aproximadament
Organitza Biblioteca Municipal - Centre d'Estudis Argentonins
Preu Entrada Lliure
Tipus d'acte Literatura, Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800