Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 18.02.2016
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Els veïns del Cros decidiran el model de recollida de la brossa

Pap CrosL'Ajuntament d'Argentona durà a terme unes sessions de participació per a què els veïns i veïnes escullin el model de recollida de la brossaporta a porta que són més viables i millor s'adapten al barri del Cros.

S'ha programat una sessió de debat amb els veïns i veïnes, amb tres possibles dates per facilitar l'assistència i participació:

  • Dimecres 24 de febrer 15:15 hores al Casal d'Avis del Cros
  • Dijous 25 de febrer 19:30 hores a l'Escola Sant Miquel del Cros
  • Diumenge 28 de febrer 11:30 hores a l'Espai Jove
L'accés serà lliure però sí es convida als veïns que puguin inscriure's prèviament. S'ha obert una bústia online per a què els veïns puguin enviar els seus comentaris i suggeriments formulari següentTambé es pot enviar un correu a participacio@argentona.cat o a l'Oficina municipal del Cros a l'adreça electrònica pladebarri@argentona.cat.

Aquestes sessions permetran als veïns i veïnes del barri valorar cadascun dels models i escollir consensuadament l'opció que millor s'adapti a les característiques i necessitats del barri. També es donarà resposta a aquelles consultes, dubtes i suggeriments que pugui plantejar la sessió i la posada en marxa del sistema de recollida porta a porta.

Les tres alternatives de recollida de la brossa que es plantegen són:

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800