Cultura i Festes
Teatre
Teatre "Un tramvia anomenat desig"
Teatre, drama. Blanche i Stella Dubois són dues germanes que pertanyen a una rància i arruïnada família meridional dels Estats Units.

bannercompraentrades

tramvia agenda

Blanche, una dona tèrbola i decadent que viu ancorada en el passat, visita la seva germana a Nova Orleans. Stella, jovial i enamorada del seu marit rude i violent, Stanley, li obre les portes de casa seva. Malgrat la seva actitud melindrosa i arrogant, Blanche és un esperit esquerdat que arrossega un passat turmentós.

"No hi ha persones bones ni dolentes. Algunes són una mica millors o una mica pitjors, però totes es mouen més per error que per malícia. La ceguesa enfront del que hi ha en el cor dels altres...; no mirem als altres amb una mirada neta, sinó a través de les deformacions del propi ego. Així és com tots ens veiem mútuament en la vida. La vanitat, la por, el desig i la competitivitat condicionen la manera de veure a les persones amb les que ens relacionem... Si a les deformacions del nostre propi ego afegim les deformacions corresponents a l'ego dels altres, veurem com queda d'entelat el vidre a través del qual ens mirem els uns als altres."

Tennessee Williams


CRÍTIQUES

"La tempesta d'emocions que recull el públic fruit d'escenes inquietants i de gran impacte garanteixen el gaudi d'aquest drama majúscul" Núria Cañamares. http://www.recomana.cat/CRITICA/2218/31/Un%20tramvia%20anomenat%20desig/N%C3%BAria%20Ca%C3%B1amares


MEDIA I WEB

https://www.youtube.com/watch?v=5mQwmAhqtEc

https://www.youtube.com/watch?v=bnXyCRYv-Q0

https://www.youtube.com/watch?v=khGTHGX5DII  

Divendres
26
febrer
2016
21h
Lloc La Sala d'Argentona
Adreça Plaça Nova
Hora 21 h
Durada 1h 35 minuts
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu 13€ (taquilla) 10€ (anticipada) 8€ (abonament, mínim 3 espectacles)
Tipus d'acte Teatre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800