Notícies
Publicat el 16.11.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Reunió informativa sobre la línia de bus Argentona-Granollers

L'Ajuntament d'Argentona organitzarà una reunió informativa el proper dimarts 17 de novembre, a les 20:30 hores al Saló de Pedra, adreçada als usuaris i potencials usuaris de la línia de bus que va a Granollers.

L'objectiu principal del govern és explicar les accions i gestions realitzades en les darreres setmanes per tal de reclamar la recuperació d'aquest servei que es va reduir dràsticament el passat mes de setembre i consensuar amb els veïns i veïnes una proposta d'horaris. En la darrera reunió celebrada amb la Secretaria d'Infraestructures i Mobilitat, a mitjans d'octubre, el govern d'Argentona va aconseguir el compromís de la Generalitat d'ampliar a quatre els serveis d'anada i tornada de la línia de bus Argentona-La Roca-Granollers i a complementar-ho amb un servei de taxi.

El govern traslladarà la proposta acordada amb els usuaris del bus a l'Ajuntament de La Roca i posteriorment es presentarà a la Secretaria de Mobilitat de la Generalitat. La previsió és que els nous horaris i el reforç del servei de bus puguin entrar en funcionament a principis de gener.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800