Notícies
Publicat el 04.11.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El govern presentarà el pressupost municipal en un acte públic

Cartell Presentació PressupostEl proper dilluns 16 de novembre el govern de l'Ajuntament d'Argentona organitzarà una presentació pública del pressupost municipal per a l'any 2016. L'acte tindrà lloc a les 7 de la tarda al Saló de Pedra i s'adreça a tots els veïns i veïnes del municipi.

L'acte servirà per mostrar a la ciutadania els trets generals del pressupost així com les principals línies d'actuació. La presentació també servirà per avançar a la ciutadania el projecte participatiu que s'endegarà l'any vinent per tal de implicar a la ciutadania en la confecció dels propers pressupostos municipals.

Després de la presentació s'obrirà un torn obert al públic per tal de respondre o resoldre algunes qüestions o dubtes que es puguin plantejar.

La proposta de pressupost municipal per al 2016 elaborada perl govern es portarà a aprovació, juntament amb la d'ordenances i preus públics, en el proper ple corporatiu municipal que tindrà lloc aquest proper dilluns 9 de novembre a la sala d'actes de l'antic Ajuntament, i que s'avançarà a les 7 de la tarda, una hora abans del seu horari habitual.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800