La Vila
Conferència
Xerrada sobre la Reforma Horària

Cartell Reforma HoràriaFabian Mohedano oferirà el proper divendres 13 de novembre a les 19 hores una xerrada sobre la Reforma Horària al Saló de Pedra.

Mohedano és promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària i ha estat nomenat president del Consell Assessor de la reforma horària de la Generalitat de Catalunya.

Més informació a www.reformahoraria.cat

Moció a favor de la Reforma Horària

El ple de l'Ajuntament d'Argentona va aprovar majoritàriament en la sessió del passat mes d'octubre una moció presentada pel grup d'ERC que va posar sobre la taula el debat per tal d'estudiar la viabilitat i avançar  cap a la transformació dels horaris a la nova realitat social, econòmica i cultural. Una mesura que requereix de la implicació de tota la societat, especialment en l'àmbit laboral, però també escolar, comercial, cultural i esportiu, així com de les administracions i institucions del país.

Entre els acords s'apuntava la difusió dels objectius d'aquesta iniciativa i també la implementació de mesures per tal de racionalitzar els horaris de l'administració local, prioritzant el dret a conciliar la vida laboral amb l'àmbit familiar i privat.

També diversos establiments comercials del municipi i l'associació Argentona es mou han començat a implementar alguns canvis en aquest sentit, com avançar l'horari de tancament als vespres i escurçant la pausa del migdies o fins i tot mantenir l'establiment obert.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Divendres
13
novembre
2015
19h
Lloc Saló de Pedra
Hora 19 h
Tipus d'acte Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800