Cultura i Festes
Música
August Tharrats & Txell Sust. Temporada tardor 2015 La Sala

AugustTharrats

August Tharrats Trio es va formar el 1992 i un any després s'hi va incorporar la cantant Txell Sust. El grup ha actuat a Espanya, Suïssa, Alemanya i França, i la seva discografia consta de tres títols: Bluetime(1995), Gran Hotel Havana (1997) i NonStop (2003).

El grup està integrat per August Tharrats, pioner del piano blues i boogie-woogie a Catalunya; Txell Sust, cantant amb un repertori que inclou diferents estils, entre ells el pop, jazz i funk; Nono Fernández, contrabaix sol·licitat per primeres figures com Tete Montoliu, Jessie Davies i Johnny Griffin, i, finalment, Anton Jarl, bateria establert des de fa poc temps a Barcelona i molt valorat en l'escena musical catalana. AugustTharrats2 Txell Sust i August Tharrats es professen fidelitat des de fa 18 anys. Durant aquest llarg matrimoni, han passejat el seu swing-blues fresc i vitalista per gairebé tots els escenaris catalans. Tenen força, transmeten sentiment i els seus concerts són un mar de bones vibracions. Txell Sust juntament amb el piano d'August Tharrats, ens ofereixen una música plena de feeling, ritme i amb un swing contagiós que es fica l'audiència a la butxaca.

L'August és, sens dubte, el pioner del blues i boogie woogie piano a Catalunya. Admirador dels pianistes de l'escola de Kansas City com Jay McShann, reconegut ‘bluesman’ de l'escena nacional, destaca la seva qualitat interpretativa i honestedat sobre l'escenari. Músic capaç de captivar els espectadors amb un estil personal replet de blues swing i boogie-woogie, i amb gran capacitat de comunicació. Ha estat el pianista del grup Big Mama-The Blues Messangers fins al 1992, formació amb la que es va donar a conèixer dins el panorama nacional. A partir del 92 Tharrats lidera el seu projecte personal en formació de trio que, un any més tard, incorpora a la cantant Txell Sust, la que va ser corista d'Alejandro Sanz a les gires internacionals. De veu sensual, coqueta, carregada de precioses variacions sonores, Txell és una de les revelacions del jazz vocal.

FITXA  ARTÍSTICA

Veu: Txell Sust

Piano: August Tharrats

Contrabaix: Nono Fernández

Bateria: Xavi Hinojosa txell_sust

MÈDIA
T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dissabte
14
novembre
2015
21h
Lloc La Sala d'Argentona
Adreça Plaça Nova
Hora 21 h
Durada 1 h 30 minuts
Organitza Regidoria de Cultura
Preu 13€ (taquilla) 10€ (anticipada)
Tipus d'acte Música
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800