Cultura i Festes
Literatura, Conferència
Dibuix a les fosques de Jaume Benavent
Tardor Literària

El Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell ens  va proposar un seguit de lectures amb el crim i el misteri com a eix vertebrador.

Els autors de les novel·les ens visitaran a la Biblioteca Municipal d'Argentona, on contrastaran opinions amb els lectors i generaran diferents debats entorn el fet literari.

La inspectora Marja Batelaar s'enfronta a un complicadíssim cas de mort violenta que, originat als carrers i canals d'una Amsterdam captivadora, la farà viatjar per una Europa on el passat fosc d'unes èpoques de joventut retornarà per sacsejar-ho tot. Marja haurà de desfer un nus de maldat, vexació i obsessions malaltisses que empresona la família Witsen i les seves amistats, en aparença un grup de professionals liberals amb una vida plàcida i acomodada. Marja Batelaar, a més, veurà com les relacions amb la seva família més directa tornen a complicar-se perquè cap dels seus membres encara no ha paït la terrible mort del seu germà Willem.

Dibuix a les fosques és una novel·la policíaca minuciosa, de recerca pacient, com un treball de rellotger que malda per encaixar les peces encara que calgui recórrer molts llocs i rescatar molts oblits.

dibuix

Dijous
15
octubre
2015
20h
Lloc Biblioteca Municipal d'Argentona
Adreça c/ Gran 3-5
Hora 20 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Centre d'Estudis Argentonins - Biblioteca Municipal d'Argentona
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Literatura, Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800