Cultura i Festes
Esports, Cinema, Exposició, Festa, Infantils, Música, Teatre
Festa Major Sant Domingo 2015
A les 09 h, des de la Plaça de l'Església, SORTIDA GUIADA pels carrers de la vila, Viatjant per tot el món sense moure's d'Argentona

Caminada guiada per la vila per descobrir els arbres dels quatre continents que estan plantats als espais públics i privats d'Argentona,amb Oriol Bassa i Vila, naturalista, enginyer i guía de viatges.

Organitza: Natura, entitat de medi ambient.

 

A les 11 h, al Saló de Pedra, CONFERÈNCIA Visió Biocèntrica de la Història a càrrec d'Helena Escoda Casas, Historiadora i Màster en Dret Animal per la UAB.

Una aproximació sobre història, antropologia, animals i medi ambient on es desmitificarà el racisme, el sexisme, i l'especisme, tot aportant una visió biocentrista, és a dir un punt de vista en el qual totes les formes de vida del planeta compten, ja que totes som partícips de la rica biodiversitat i de la història de la Terra.

Organitza: El Somni dels Gats.

 

De les 11 h a les 19 h, a la sala d'actes del Centre Parroquial, CAMPIONAT de Playstation.

Les inscripcions al mateix campionat s'obriran a partir de les 11 h del mateix dia. Es podran consultar les bases del campionat a partir del 27 de juliol a la cartellera del Centre Parroquial.

Organitza: Centre Parroquial d'Argentona

 

A les 18.30 h, a la Plaça de l'Església, ESPECTACLE FAMILIAR amb Iter de Serena Vione.

A l'escena hi ha una dona i moltes peces de ferro que va manipulant, creant formes i espais diferents amb la intenció de construir un camí que la portarà cada cop més amunt.La història és senzillament el muntatge d'una estructura que el personatge transforma en una gran aventura i en un viatge a través de la fantasia, les emocions i les sensacions.

 

A les 19.30 h, des de la Plaça de l'Església fins la Plaça Nova, CERCAVILA amb La Tartana de la Companyia Cíclicus

Cabaret, circ i música en directe a càrrec d'uns personatges utòpics i mal entretinguts, que s'han divorciat del món i els seus hàbits per crear-se una vida paral•lela amb altres necessitats i valors, explorant un nou món, dur i sensible, immadur.

 

A les 21.30 h, davant de l'Ajuntament, CORREFOC INFANTIL amb els Banyetes dels Diables d'Argentona, i inauguració de la NOVA BÈSTIA DE FOC de la Colla.

Enguany els Banyetes celebren el seu 5è Aniversari i aprofiten la data per emancipar-se i tenir el seu propi correfoc amb la voluntat que tothom, tan petits com grans, els pugui seguir ballant sota les seves espurnes, al llarg del recorregut podrem gaudir de diferents sorpreses.

Per veure el recorregut, consulteu el mapa.

A càrrec de: Diables d'Argentona.

 

A les 23 h, a la Plaça Nova, CONCERT a càrrec de l'Argentona Cor de Gospel i Amazing Gospel d'Esparreguera com a convidats.

Ja hi tornem a ser! Un altre any estem aquí per Festa Major per oferir-vos un gran concert de Gospel. Aquest any hem volgut compartir l'escenari amb el cor “Amazing Gospel” d'Esparreguera, dirigit per un antic membre del nostre cor, en Manel Garcia. Nosaltres com sempre, dirigits per la Georgina Blanch i acompanyats per uns músics excel·lents. Aprofitem per dir-vos que tenim a la venda el nostre 1er cd: “Along the way”. No us el podeu perdre! Salut i bona Festa Major!

Col·labora: Bar de la Plaça

 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Diumenge
2
agost
2015
Organitza Ajuntament d'Argentona i Comissió de Festa Major
Tipus d'acte Esports, Cinema, Exposició, Festa, Infantils, Música, Teatre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800