Cultura i Festes
Diada de la Flor
Argentona s'engalana de flors
L'Ajuntament d'Argentona, amb el suport d'un gran nombre d'entitats i veïns del municipi participaran el proper diumenge 7 de juny a la tradicional Diada de la Flor

Diada de la FlorDurant tot el dia es durà a terme una fira d'artesania a la plaça Nova i el carrer Gran, a més de la tradicional exposició de catifes de flors pels carrers de la vila, l'Ou com balla al Museu del Càntir, així com una demostració d'hoquei a la plaça Nova. Com a novetat, enguany hi haurà al llarg del dia una mostra d'art a la Plaça de Vendre.

Les catifes estaran repartides principalment pels carrers més cèntrics del municipi. De 9 del matí a 13 hores, la plaça de Vendre acollirà una trobada de puntaires i xocolatada. A les 18 hores des de la plaça Nova, sortida de la cercavila amb els Gegants d'Argentona fins a la plaça del geganter Joan Padrós.

La diada, organitzada per l'Ajuntament d'Argentona, no seria possible sense les entitats participants: Agrupament Escolta Calabrot d'Argent, Amics del Pubillatge d'Argentona, ANC (Argentona per la Independència), Argentona Bpocs, Arran, Casal Popular El Xargall, Centre Parroquial d'Argentona, Comissió de Festes de Sant Miquel del Cros, Diables d'Argentona, Escola Argentona, Escola Bressol El Bosquet, Escola Les Fonts, Garrinada, Hospitalitat Nostra Senyora de Lourdes.La Nostra Llar Santa Anna, Museu del Càntir, Som del 65, Paròquia de Sant Julià, Veïns del c/ Àngel Guimerà, c/ Cristòfol Colom-Sant Ferran i c/ Indústria.

Les catifes de flors s'ubicaran al centre de la vila, ocupant principalment els carrers Sant Julià, Bernat de Riudemeia, Plaça de Vendre, i també es podran visitar al carrer Sant Ferran, Àngel Guimerà, Indústria, ... En aquest enllaç podreu visualitzar el mapa de carrers amb catifes: Mapa de la Diada de la Flor

Durant el cap de setmana del 6 i 7 de juny, el Museu del Càntir obrirà les seves portes perquè aquells que ho desitgin puguin visitar el pati engalanat de flors i l'ou com balla.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Diumenge
7
juny
2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800