Cultura i Festes
Festa
Correllengua 2014

correllengua2014Aquest dissabte 25 d'octubre la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL), amb el suport de Garrinada, l'Ajuntament d'Argentona i la col.laboració de diverses agrupacions polítiques locals, organitza la festa del Correllengua 2014.

Els actes es concentraran a can Doro i el programa d'activitats serà el següent:

  • 18 hores Fem la pancarta del Correllengua
  • 20:30h Cantada de corrandes i lectura del Manifest
  • 21:30h Sopar popular
  • 22:30h Concert amb Mr Freak Ska i Els Amics del ciment, Los Ignorantes i PD Substituts
què és el Correllengua

Des de fa 18 anys, el Correllengua treballa per a la difusió de l'ús de la llengua i promoure la cultura popular de les terres de parla catalana, i tot des d'una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. La CAL és una de les principals entitats que promocionen el moviment, especialment al Principat i amb col·laboracions amb les organitzacions nordcatalanes.

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL) va néixer el 23 d'abril de 1996 amb la voluntat de fer un treball de xarxa entre associacions i persones a títol individual d'arreu del país, que volguessin implicar-se en un projecte basat en tres grans objectius:

  • Garantir un futur digne per la nostra llengua, tot reivindicant polítiques actives que en promoguin l’ús social i n'afavoreixin la plena normalització. I, paral·lelament, incidir en la presa de consciència de la gent respecte aquest fet.
  • Acabar amb la menysvaloració de la nostra cultura i, per tant, presentar-la arreu del món com el que és: una cultura innovadora, integradora i desacomplexada.
  • Reclamar el reconeixement de la unitat i l'oficialitat de la llengua catalana en tot el seu territori: de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.
Dissabte
25
octubre
2014
18h
Lloc Can Doro
Hora 18 h
Organitza CAL
Tipus d'acte Festa
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800