Suggerir un acte

Si voleu donar a conèixer alguna activitat, ompliu el següent formulari:

omplir

Entitats i Associacions
Concurs d'Original Selfies
Acte commemoratiu 25 de novembre. Dia Internacional Contra la Violència Masclista
Concurs de selfies sota el lema Per un amor lliure i d'igualtat

El concurs fotogràfic Original Selfies consisteix en la publicació de fotografies a un/a mateix/a  (individuals o en grup) en què també es pugui veure un fons sobre un amor lliure i d'igualtat a la xarxa Facebook. El jurat triarà les que consideri millors i les premiarà segons estableixen aquestes bases. (www.lhoravioleta.org) 

Les fotografies poden estar realitzades a qualsevol lloc del món i hauran d´ incloure un element diferenciador i identificable que demostri que la temàtica és 25N Dia internacional contra la violència masclista sota el lema "per un amor lliure i d'igualtat". Us animem a participar  fins al dia 20 de novembre mitjançant la xarxa social www.facebook.com/concursoriginalselfies amb la publicació  d'una o vàries fotografies ja siguin en format individual o en grup.

Caldrà posar un títol a les fotografies  que han de incloure un element diferenciador i identificable a favor d'un amor lliure i d'igualtat. Ha d'estar fetes per la persona participant i ha de ser obra original seva. No ha de tenir cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori i tenir les autoritzacions legalment necessàries de les persones i entitats que hi puguin aparèixer.  Una vegada penjades a la xarxa s'ha de clicar  “m'agrada” per tal de poder-lo compartir amb les seves amistats.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dijous
20
novembre
2014
Organitza Associació l'Hora Violeta
Preu Gratuït
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800