Cultura i Festes
Inauguració de l'exposició "Currículum"
de Pere-Màrtir Brasó

L'acte d'inauguració serà el divendres dia 03 d'octubre a les 20.00h, amb la presència del regidor de Cultura l'Àngel Puig i del crític artístic Pere Pascual "PIC".

Flyer Pere-Màrtir

L'acte d'inauguració serà el divendres dia 03 d'octubre a les 20.00h, amb la presència del regidor de Cultura l'Àngel Puig i del crític artístic Pere Pascual "PIC".

Els currículums artístics, també extrapolables a d'altres àmbits professionals, vistos amb certa ironia. Evidents o críptics. N'hi ha d'inflats, ridículs, egocèntrics, modestos, humils, etc. Una aproximació "conceptual" a com les persones en general, però sobre tot els artistes en particular, es presenten professionalment. També de com la/les  experiència/es i els referents conformen el bagatge vital (vitae), tant o més que l'academicisme teòric.

Mitjançant obres sobre tela o paper, a l'oli o tècnica mixta, es fa una "re-visitació" al currículum, per desmitificar-lo i/o destacar-ne un cert aire pedant. També a l'inrevés, en alguns cassos el currículum pot arribar a ser honradament poètic, cosa que diu bastant del caràcter dels seus titulars, del seu moment, ambicions i carències.

A la vegada es fa evident aquest aire autobiogràfic que tot artista va mostrant en el conjunt de la seva obra, encara que no ho pretengui.


Horari de visita:

Divendres de 17 a 20h
Dissabtes d'11 a 14 i de 17 a 20h
Diumenges d'11 a 14h



T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Divendres
3
octubre
2014
20h
Lloc Sala d'Exposicions Casa Gòtica
Hora 20 h
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800