Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 25.06.2012
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Activitats de la Setmana de la Memòria Històrica
La regidoria de cultura de l'Ajuntament d'Argentona, amb el suport de diverses entitats locals i comarcals, ha posat en marxa un seguit d'activitats que s'emmarquen en el projecte de recuperació de la memòria històrica de la vila. Aquest és el programa d'actes i propostes que tindran lloc durant el mes de juliol:

Divendres, dia 13 de juliol

 A les 20 h, a la Casa Gòtica, inauguració de l'exposició “Vivències singulars, patrimoni de tots” de l'Arxiu de la Memòria Popular de la Roca del Vallès. Seguidament, xerrada sobre el projecte de l'Arxiu de la Memòria Popular de la Roca i la importància de la salvaguarda del memorialisme popular, a càrrec del sr. Lluís Velázquez Aliaga i del sr. Jordi Bertran Delmàs, president i membre de l'Associació Amics de l'Arxiu de la Roca del Vallès. L'exposició romandrà oberta fins el 29 de juliol de 2012.

 

Dimarts, dia 17 de juliol

A les 20h, al Saló de Pedra, projecció de la pel•lícula "Abans que el temps ho esborri", basada en la novel•la homònima que narra la història de la família Baladia, a cavall dels segles XIX i XX. Activitat gratuïta. Col•labora: Marta Figueras /Productora

Dijous, dia 19 de juliol

A les 20h, al Saló de Pedra, conferència “República, guerra civil i postguerra a Argentona”, a càrrec de la Sra. Margarida Colomer, professora d'història contemporània. 

Dissabte, dia 21 de juliol

 A les 19h,  a La Sala, actuació de la coral  “Cor País Meu” amb l'espectacle “Exili, cançons en escena”. Seguidament es projectarà el documental “Argentona, l'empremta de la guerra”, basat en entrevistes realitzades a càrrec de l'Empresa Sabem. Com a persones de la vila. Activitat gratuïta. Les entrades es podran recollir del 16 al 19 de juliol a l'Ajuntament d'Argentona, de dilluns a divendres en horari d'atenció al públic (dilluns, de 8.30h a 14.30h i de dimarts a divendres, de 8.30h a 14h). També es podran recollir una hora abans de l'acte a taquilla. Organitza: Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Argentona i Centre d'Estudis Argentonins “Jaume Clavell”. Col•labora: Comissió de la Memòria Històrica, Arxiu de la Memòria Popular de la Roca del Vallès i persones de la vila entrevistades per a la realització del documental.

 

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800