Comunicació

Quines són les funcions de l'àrea de Comunicació?

La regidoria de Comunicació s'encarrega de la gestió de la comunicació corporativa i institucional de la Corporació. El servei de comunicació duu a terme la difusió i promoció dels diversos serveis municipals, així com de les informacions i notícies d'interès.

El seu canal principal és el web municipal www.argentona.cat, per apropar la gestió municipal i fomentar la interactivitat i la comunicació amb la ciutadania. Edita setmanalment un butlletí electrònic amb notícies d'Argentona i actes d'agenda destacats i compta amb presència a les xarxes socials. També edita una agenda mensual en format paper


Argentona també té una emissora de ràdio municipal, Ràdio Argentona (Plaça de l'Esglèsia, nº4), que emet diàriament a través del 104.6 FM i via online des de www.argentona.cat. L'emissora disposa a més a més del lloc web propi www.radioargentona.cat que també inclou notícies de la vila.L'equip de la ràdio elabora la revista municipal Cap de Creus, capçalera del butlletí municipal que surt al carrer amb una periodicitat bimensual i amb una tirada de 4.500 exemplars. El Cap de Creus inclou notícies d'actualitat i reportatges, entrevistes, així com un espai de cartes al lector i l'opinió dels grups polítics municipals.

Compromís de qualitat

El Servei de Comunicació de l'Ajuntament d'Argentona està gestionat per professionals de la comunicació que s'acullen al Codi deontològic dels periodistes i al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública.

El Consell de Mitjans és un òrgan de participació ciutadana que pretén, entre altres objectius, garantir la independència i la neutralitat dels mitjans de comunicació municipals (Ràdio Argentona, Cap de Creus i www.argentonacomunicacio.cat), la pluralitat i el respecte als drets individuals i col•lectius. També vetlla per la professionalitat i la qualitat dels continguts dels mitjans de comunicació municipals, així com perquè aquests disposin dels recursos tècnics, humans i econòmics necessaris per desenvolupar correctament la seva tasca. I, finalment, estimular i impulsar iniciatives en el camp de la comunicació mediàtica de la vila.

Ajudeu-nos a millorar

Per a qualsevol qüestió relacionada amb la comunicació corporativa de l'Ajuntament d'Argentona, el web www.argentona.cat o el butlletí electrònic contactar amb la Tècnica de Comunicació de l'ens, Elisenda Fernàndez, al correu electrònic comunicacio@argentona.cat o al telèfon 937974900 ext. 1131.

 
Contacte

Tècnica Comunicació Institucional:
Elisenda Fernàndez Guillén
Telf: 93 797 49 00

bústia de contacte

Directora de Ràdio Argentona:
Maria Rosa Martínez Planet
Telf: 93 756 06 24

Butlletí electrònic

Subscriu-te al butlletí 
electrònic de l'Ajuntament.

Clica aquí


Identitat corporativa

Descarrega't el manual d'identitat 
corporativa de l'Ajuntament.

Clica aquí

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800