Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 20.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Una quinzena de persones visiten Argentona amb la iniciativa “Compra i descobreix Catalunya"
Grup
Aquest dissabte 18 de març, Argentona va rebre als guanyadors i guanyadores del sorteig d'aquesta campanya impulsada pel projecte Xarxa de Barris Antics

Una quinzena de persones van gaudir aquest dissabte d'una intensa i completa visita a Argentona, després de resultar afortunades amb visitar el nostre municipi dins de la iniciativa "Compra i Descobreix Catalunya" que impulsa la Xarxa de Barris Antics, projecte que organitza l'Ajuntament d'Argentona. En primer lloc, se'ls va oferir una benvinguda institucional al Saló de Plens de l'Ajuntament per part de la regidora de Promoció Econòmica, Anna Sánchez, i la tècnica de referència, Anna Alonso.

L'objectiu de la campanya és que persones d'arreu de Catalunya puguin conèixer els encants de la nostra vila d'una manera dinàmica i divertida. Després de la recepció, el grup de visitants van poder acostar-se a la realitat i riquesa patrimonial de la nostra vila a través de la visita guiada modernista.

Després d'aquest recorregut, les persones van poder gaudir de la gastronomia argentonina a un dels dos restaurants que col·laboren amb aquesta iniciativa: l'Atahualpa i el restaurant Xalavia. 

A la tarda, la visita es va completar amb la descoberta del Museu del Càntir de mà de l'Oriol Calvo, director del Museu, on van poder conèixer la relació del municipi amb aquest atuell i fer un repàs per l'evolució històrica d'aquest objecte a tot el món.


Fotografies de la jornada:

 Compra i Descobreix a Catalunya 2023 

 

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800