Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 26.01.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
S'activa el pla PROCICAT en fase d'alerta per onada de fred
Es preveu que les matinades i els matins de divendres i dissabte s'accentuï la baixada de temepratures a bona part del territori a causa del vent

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'activa el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en fase d'Alerta per un episodi d'onada de fred.

Durant les dues properes matinades i matins de divendres i dissabte es preveu una sensació de fred acusada a gairebé tot el territori, com a conseqüencia de l'afectació del vent. 

L'Ajuntament d'Argentona ja està duent a terme des que fa uns dies, quan es va iniciar aquest canvi brisc de temperatues, actuacions amb sal en aquells carrers i zones del municipi, com les urbanitzacions, on habitualment glaça, i instal·lant-hi senyalització especial. 

Es recomana a la població tenir especial cura aquests dies de familiars i veïns en situació de vulnerabilitat, grups de risc, així com persones grans que visquin soles.

 MÉS INFORMACIÓ

onada de fred

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800