Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 09.01.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
S'obre el termini de preinscripció a les activitats de gent gran per a l'any 2023
  • Les sol·licituds es poden fer arribar a través del següent formulari fins al 15 de gener
  • Es dona continuïtat als tallers i cursos organitzats durant el darrer trimestre de l'any passat

La regidoria de Gent Gran inicia aquesta setmana el període de preinscripció als tallers i activitats adreçats a persones a partir dels 65 anys i pensionistes per l'any 2023.

Les classes es duran a terme a diversos espais, a banda del Casal de la Gent Gran, com són el casal de gent gran del barri del Cros o el Local Social de Les Ginesteres.

La programació manté bona part dels cursos que s'han dut a terme en el darrer trimestre de l'any passat:  ioga, cuina, mindfulness, tallers de memòria, de lectura, petar la xerrada o l'ús del telèfon mòbil i es dona continuïtat a una de les novetats, les classes de tai txí. S'incorpora també un curs de teatre.

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona i caldrà escollir una única opció per aquelles activitats que es realitzin a més d'una localització i horari. 

La previsió és que les activitats dels tallers s'iniciïn durant el mes de febrer.

 Inscripció

La inscripció es pot formalitzar, fins al 15 de gener, a través del següent formulari online, o bé presencialment al Casal de la Gent Gran del centre el dimarts i dimecres, 10 i 11 de gener, de 10 a 13 hores.

Us recordem que l'horari d'obertura del Casal de la Gent Gran del centre en aquests primers dies de 2023 serà dilluns, dimarts i dimecres de 10 a 13 hores.

taller ioga

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800