Notícies
Publicat el 15.07.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona estrenarà aquest any el nou “Espai de la Festa Major”
festamajor
El Casal de la Gent Gran acollirà un nou “centre neuràlgic” que aglutinarà el punt d'informació, venda de marxandatge i altres serveis al voltant de la festa

Durant els dies de la Festa Major d'Argentona al voltant de la Plaça Nova sempre s'hi està vivint la festa de manera intensa. En aquest punt, concretament al Casal de Gent Gran (Avinguda Puig i Cadafalch, 2-4), s'hi instal·larà enguany el nou Espai de la Festa Major.

Un nou “centre neuràlgic” de la festa que concentrarà diferents serveis i tindrà tres funcions molt importants per la ciutadania:

En primer lloc, evidentment, servirà de punt d'informació. Un espai accessible on tothom tindrà sempre a mà els programes de la festa i podrà resoldre tots aquells dubtes que tingui. En aquesta línia, serà el punt on la gent podrà informar-se de primera mà de les possibles suspensions o retard de les activitats en cas que la pluja faci acte de presència a la Festa.

*Cal recordar, també, que tota la informació i novetats es podran trobar també al web de la Festa Major (www.argentona.cat/FM2022), les apps mòbils municipals (descàrrega gratuïta des de www.argentona.cat/app i www.argentona.cat/appfestamajor) i a través de les Xarxes Socials de l'Ajuntament d'Argentona i @ArgentonaCultura.

En segon lloc, serà l'espai de venda de marxandatge, on s'hi podrà comprar la tan esperada i tradicional samarreta de la Festa Major amb el cartell d'enguany i a preus populars. Una samarreta d'adult 8,5 €, la infantil 7,5 € i un lot familar amb dues samarretes per 14 €. 

En tercer lloc, el punt de recollida presencial d'invitacions pels dos únics actes que en aquesta edició de la Festa Major comptaran amb control d'aforament. Es tracta concretament de dos actes infantils que compten amb una gran acceptació, i a les quals s'hi podrà entrar amb aquestes invitacions gratuïtes. Parlem del Circuit d'Aventures (a la Font Picant, el 4, 5 i 6 d'agost, d'11 a 14 h i de 17.30 a 20 h) i el tobogan aquàtic (que s'instal·larà al Carrer Dr. Samsó (el dimecres 3 d'agost d'11 a 14h).

 COORDINACIÓ I ESPAI CREU ROJA

A banda dels serveis esmentats enfocats als usuaris de la festa, cal destacar que aquest nou Espai de la Festa també servirà de centre de coordinació de la mateixa festa i de coordinació de voluntaris.

Per últim, l'espai comptarà amb un espai per a la Creu Roja, amb un espai reservat d'atenció

 ELS HORARIS

Aquest nou Espai de la Festa Major estarà obert ja des dels dies previs a la Festa (divendres 29, dissabte 30 i dilluns 1 d'agost) de 18 a 21 h, i durant la festa (del dimarts 2 al 6 dissabte d'agost) ampliarà el seu horari i donarà servei d'11 a 14 h i de 18 a 22 h.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800