Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 12.07.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Reobertura dels patis de les escoles del Cros i Bernat de Riudemeia fora de l'horari lectiu
pati Cros

L'Ajuntament torna a impulsar aquesta iniciativa per desplaçar algunes activitats lúdiques i de joc d'infants i joves i pacificar les places públiques

L'Ajuntament d'Argentona ha reobert aquests dies els patis de les escoles Sant Miquel del Cros i Bernat de Riudemeia fora de l'horari lectiu, per incentivar el trasllat a aquest espai de les activitats lúdiques i esportives que es duen a terme a places i d'altres espais de la via pública.

La proposta ja s'ha dut a terme en diverses ocasions al barri del Cros i ara s'amplia també al Bernat de Riudemeia. En el cas del pati del Cros hi haurà també personal de dinamització que oferirà activitats per a infants i joves.

L'horari d'obertura és a les 5 de la tarda i la mesura s'estendrà una vegada comenci el curs acadèmic, respectant i prioritzant sempre la dinàmica habitual del centre així com les activitats que es vulguin impulsar en aquests espais per part de les direccions de les escoles o les AMPAs. En el cas del pati del Cros, l'espai romandrà tancat de l'1 al 23 d'agost. Regularment s'hi duran a terme tasques de manteniment i neteja.

ús responsable

En els darrers temps, l'Ajuntament ha dut a terme diverses accions per pacificar l'ambient i el soroll de les places públiques i valoren positivament l'experiència d'obertura del patis escolars com a espai per dirigir moltes de les activitats d'infants i joves. També és una estratègia per al foment de la pràctica esportiva i l'organització de propostes lúdiques i d'oci. Aquesta aposta s'integra en les estratègies impulsades des del pla educatiu d'entorn (PEE).

Amb tot, la viabilitat i continuïtat de l'obertura del patis dependrà de la responsabilitat de les persones usuàries. Per aquest motiu es fa una crida als veïns i veïnes i persones usuàries a utilitzar els patis amb el màxim civisme, respectant el bon ús de la instal.lació i conservació dels seus elements.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800