Notícies
Publicat el 05.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Jornades gastronòmiques de la maduixa
jornades maduixa2 2022
Fins al 29 de maig és una oportunitat ideal per revalorar un deis productes locals i singular, com són les maduixes o maduixots de la comarca.

Aquests dies han començat les jornades gastronòmiques de la Maduixa i que es prolongaran fins al 29 de maig. 

És una oportunitat ideal per destacar un dels productes locals i singulars de la comarca que es poden elaborar en plats dolços i salats, un producte de mar i de Munt, i que es poden maridar amb vi o escumosos de la DO Alella conformant els Sabors Maresme. 

Les jornades compten amb la participació d'un total de 30 restauradors, 12 productors d'horta i fruita, 5 elaboradors d'ous, carns i derivtas, 11 elaboradors de pa i dolços i 3 de mels, melmelades, patés i conserves de 18 municipis de la comarca que ofereixen propostes gastronòmiques on la maduixa hi té un paper destacat. 

Els establiments que participen d'Argentona són el Restaurant Xalavia i el Forn Can Moré. Aquestes jornades són possibles gràcies a la participació de productors i elaboradors, que participen al projecte Xarxa de Productes de la Terra del Consell Comarcal del Maresme, gràcies també als bars, bars-restaurants, restaurants i hotels, i al Consorci d'Enoturisme de la DO Alella.

Més informació

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800