Notícies
Publicat el 07.03.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
S'obre el termini d'inscripcions a nous participants de la Fira Argillà Argentona
Fins el 31 de març es pot presentar sol·licitud a la mostra internacional de ceràmica, que se celebrarà de l'1 al 3 de juliol

El Museu del Càntir i l'Ajuntament d'Argentona es disposen a celebrar els dies 1, 2 i 3 del proper juliol una nova edició de ARGILLÀ ARGENTONA - FIRA INTERNACIONAL DE CERÀMICA. La fira d'Argentona està agermanada amb les altres fires "Argillà" que es fan a Aubagne (França) i a Faenza (Itàlia), pel que els participants en aquestes dues fires tenen prioritat per a participar a la fira d'Argentona.


L'horari de la fira serà divendres de 17 h a 22 h i dissabte i diumenge de 10 h a 22 h  (amb pausa de 14 h a 17 h), pels carrers centrals de la vila, amb demostracions de terrissa tradicional, tallers de torn i de rakú, mostra de cinema sobre ceràmica, exposicions de ceràmica contemporània, trepitjada de fang i altres.

Els nous participants seleccionats a participar-hi també passaran a formar part de la Fira Virtual Argillà Argentona des del web www.argilla.cat, on cada ceramista pot oferir els seus productes de forma permanent. Un cop acceptada la sol·licitud el participant rebrà informació dels textos i la documentació gràfica necessària per a la web.

El Museu del Càntir va estrenar el 2020 Argillà Argentona – Fira Virtual de Ceràmica, un espai on es desenvolupen, en línia, gran part de les activitats de la fira presencial que celebrem anualment pels carrers d'Argentona.

Al web: www.argilla.cat, s'hi troben representats gran nombre dels expositors que assisteixen anualment a la fira, amb la seva oferta ceràmica, així com vídeos on es mostren diferents aspectes de l'ofici de ceramista filmats expressament per a l'ocasió, com una cuita amb la tècnica del rakú, o demostracions de terrissa tradicional a càrrec del terrisser Josep Matés,  una visita virtual al museu i d'altres activitats que any darrere any hi anirem afegint.

Sol·licitud d'inscripció

Els nous ceramistes i terrissers que hi vulguin prendre part han d'adreçar al Museu del Càntir, entitat organitzadora, un formulari d'inscripció que trobareu al següent enllaç, sis imatges de la seva obra, una imatge del lloc de venda i el CV professional, abans del 31 de març.

 Les sol·licituds seran avaluades per la comissió organitzadora de la fira. Es notificarà per correu electrònic l'acceptació o no de les sol·licituds presentades.

argillaargentona

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800