Notícies
Publicat el 27.09.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nova temporada de tardor a La Sala d'Argentona
calorica
Venda d'entrades i abonaments, a partir del 27 de setembre

El cartell d'espectacles per aquesta tardor a La Sala arriba farcit de novetats i espectacles de molt bona factura, en alguns dels casos preestrenes que estaran a la programació del Festival Temporada Alta de Girona, i d'altres que es presenten després d'haver estat en residència artística a l'equipament argentoní.

El teatre tindrà un protagonisme remarcable en aquesta programació. La temporada aixecarà el teló el 9 d'octubre precisament amb una nova versió de l'obra «Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I», creada i produïda per La Calòrica, companyia que celebra 10 anys i que acumula diversos premis i grans reconeixements de la crítica i el públic.

El divendres 15 d'octubre arribarà «Alguns dies d'ahir», de Jordi Casanovas, amb actrius com Míriam Iscla, entre d'altres. «Les irresponsables» (dissabte 23 d'octubre), amb la participació de Marta Marco o Nora Navas, serà una altra de les perles teatrals d'aquesta Temporada.

En l'apartat musical, la temporada inclourà els concerts de Roger Mas (divendres 29 d'octubre), qui presentarà el seu nou disc «Totes les flors»; el grup de folk rock Ebri Knight, amb origen a Argentona i que també va gaudir enguany d'una residència a La Sala, desembarcarà el divendres 12 de novembre amb el seu darrer treball «Carrer».

Per la seva banda, la companyia Leandre Clown, que també s'ha preparat a l'equipament argentoní durant aquest 2021, farà la preestrena de «N'importe quoi» el diumenge 7 de novembre, completant la nòmina de sis espectacles que encapçalaran la programació de tardor.


Entrades i abonaments

Les entrades i abonaments per als espectacles de la Temporada 2021 es podran adquirir de manera anticipada a partir del dilluns 27 de setembre, des de les 9 del matí, a través del web www.argentona.cat/entrades o bé a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona, amb cita prèvia.

Sempre que no s'hagin esgotat a la venda anticipada, també es podran adquirir entrades a la mateixa taquilla de La Sala, des d'una hora abans de l'inici de cada espectacle. La venda anticipada o la compra d'un abonament – per a un mínim de tres espectacles – permetrà a l'espectador gaudir de preus molt avantatjosos, amb descomptes de fins al 40% sobre el preu a taquilla. També els majors de 65 anys, famílies monoparentals o nombroses, estudiants, joves i altres col·lectius, es poden beneficiar d'un descompte del 15% (no acumulable a excepció del de venda anticipada).

Es recorda que, amb motiu de les restriccions i les mesures de seguretat sanitàries a causa de la pandèmia de la COVID-19, La Sala manté en aquests moment el seu aforament limitat al 70%.

Xarxa Argentona i Anem al teatre

Com és habitual, la temporada tindrà un fantàstic aliat de la mà de Xarxa Argentona, que programarà tres espectacles per al públic familiar: «Com gat i gos» (diumenge 17 d'octubre), «La motxilla de l'Ada» (diumenge 14 de novembre) i «Tut-turutut La princesa» (diumenge 12 de desembre). Les entrades d'aquests espectacles es podran comprar des del web www.xarxaargentona.com.

També tornarà el programa educatiu «Anem al teatre», que acostarà les arts escèniques als alumnes des de P3 fins a 6è de primària de les escoles d'Argentona, en aquesta ocasió amb «Baobab: un arbre, un bolet i un esquirol» (dimecres 27 d'octubre) i «Cromàtic» (dijous 18 de novembre)

El calendari dels propers mesos a La Sala d'Argentona inclourà també l'estrena de «Volare» (divendres 1 d'octubre), una altra de les propostes que La Sala ha acollit en residència aquest any i que s'inclourà a la programació de la vuitena edició del Festival Sense Portes,

En el marc del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les Dones, l'equipament municipal acollirà «No sólo duelen los golpes» (divendres 26 de novembre), un monòleg de Pamela Palenciano, d'entrada gratuïta i amb inscripció prèvia.

Podeu consultar tota la informació de la Temporada de La Sala a www.argentona.cat/lasalatardor2021

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800