Opinió Grups Municipals
Publicat el 03.07.2017
Tots per Argentona - Col·lapse total!!
 • “Estem estressats! No tenim personal a l'Ajuntament!! Estem col·lapsats!!!” Aquestes i tot un reguitzell d'expressions similars són les respostes que rebem dels regidors del govern quan des de Tots per Argentona els preguntem pels afers d'interès general dels argentonins i argentonines, o quan els proposem solucions a problemes veïnals.

  I és que tot està encallat: heu vist obres de manteniment de voreres i carrers? Heu rebut resposta a la instància que vau entrar a l'Ajuntament fa més de tres mesos en la que demanàveu que es netegés el tram de carrer de davant casa vostra?....

  Ja han transcorregut dos anys des de les darreres eleccions municipals.

  En aquell moment, davant la possibilitat que es formés un govern amb les dues forces polítiques que més suports havien tingut, Tots per Argentona i CUP, la gent d'aquesta darrera formació ja ens van dir que “la capacitat de treball de Tots per Argentona els impedia de fer un govern amb nosaltres, perquè quedarien diluïts”.

  La feina no surt, no acaben res, no marquen prioritats, la força se'ls escapa per la boca i per les xarxes socials, tot i l'ampli i bon equip de personal treballador de l'Ajuntament.

  On són les obres compromeses fruit del procés de participació (de molta gent d'Argentona) per a invertir 500.000 euros fet l'any passat? Quan resoldran els problemes dels veïns de Can Cabot? Quan recepcionaran definitivament la urbanització de Can Barrau de dalt? Quan tindrem el projecte de la piscina? Com resoldran la urbanització de Can Raimí? Quan faran les obres del carrer Josep Soler i del carrer Sant Ramon? Faran fora els botiguers de la plaça de vendre si acaben fent les noves parades provisionals? I el parc per a gossos demanat per molts veïns? I el bus a Granollers i a Cabrera o Barcelona? I el Centre Cívic de les Ginesteres quan? Per quan els horts urbans encallats des de fa més d'un any i mig? Per quan els ramats per gestionar zones forestals?

  Aquestes preguntes són una demanda constant per part nostra i per part de molts ciutadans normals que l’únic que pretenen és que Argentona faci goig, tingui serveis i estigui ben dirigida. Feina rai!!!

  Publicat al Cap de Creus

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800