Opinió Grups Municipals
Publicat el 28.02.2016
ERC - Al govern, per a fer què?
  • ERC ha entrat al govern municipal d'Argentona per a enfortir una majoria política d'esquerres i significar el pes social de l'independentisme. A banda de contribuir a excel·lir en la gestió dels serveis públics locals, que no és qüestió menor, venim a coliderar projectes que transformin el poble a llarg termini i a exercir una política oberta, propera i fonamentada en valors públics.

    Per aquest motiu s'ha creat la nova Regidoria de Projectes Estratègics, que té com a missió coordinar aquelles accions que, atenent a la seva rellevància i transversalitat, ho requereixin. No es parteix d'un catàleg tancat, sinó que es definirà al llarg del mandat. Tanmateix, parlem del futur de la Velcro, del Pla especial de la Riera, dels usos de Can Doro, ...; projectes, en suma, que hem de bastir col·lectivament amb l'ambició de les grans fites.

    Tot això ho volem fer, per descomptat, de la mà dels companys de govern, cercant també el concurs dels grups que no en formen part. Treballant en xarxa amb la societat civil i el teixit empresarial. Deliberant amb la ciutadania amb instruments com els pressupostos participatius, els consells consultius i altres processos d'empoderament cívic que ja estan en marxa.

    El nostre compromís amb l’ètica pública queda rubricat en el pacte amb la CUP, PSC i ICV, que incorpora un codi de bon govern en la forma de decàleg inspirador de l'estil de governança i de la conducta individual de cadascun dels regidors i regidores.

    Som aquí per a contribuir als èxits i corresponsabilitzar-nos dels errors d'aquest govern plural, amb la millora d'Argentona com a màxima d'actuació.

    Publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800