Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Ajuntament d'Argentona / Ajuntament / Recollida escombraries
Recollida escombraries

Argentona va ser un dels primers municipis de l'estat a implantar el sistema de recollida de la brossa porta a porta, un model que garanteix, amb la col.laboraciķ i sensibilitzaciķ ciutadana, millors resultats en la separaciķ i recuperaciķ de residus.

Calendari recollida porta a porta centre, madā i el cros

El següent calendari correspon a la recollida de la brossa que es duu a terme al nucli urbā, al veīnat de Madā i al barri de Sant Miquel del Cros. Per tal de poder dur a terme una recollida porta a porta més eficient, cal que els veīns deixin la brossa al carrer entre les 8 i les 10 del vespre, la fracciķ d'orgānica a dins del cubell (marrķ) i el rebuig a la bossa taxada corresponent (vermella) i d'ús obligatori.

calendari brossa 2017

porta a porta a les urbanitzacions

El següent calendari correspon a la recollida porta a porta que es du a terme a les urbanitzacions de Les Ginesteres, Can Raīmí, Can Cabot i Can RibosaPer tal de poder dur a terme una recollida porta a porta més eficient, cal que els veīns de les urbanitzacions deixin la brossa al carrer entre les 7 i les 9 del matí, la fracciķ d'orgānica a dins del cubell (marrķ) i el rebuig a la bossa taxada corresponent (vermella) i d'ús obligatori.

calendari brossa urbanitzacions Ab2018

deixalleria municipal ārea emergencia deixalleria mōbilpastilla web dades recollida

Si tens qualsevol dubte, consulta o queixa, adreįa't a l'Oficina d'Informaciķ Ambiental.

Altres residus

Argentona compta amb un servei de recollida de mobles i voluminosos. També existeixen punts específics amb contenidors o bujols per a la recollida de roba usada i oli de fregir.

Per a tots aquells residus que es generen en petites quantitats a les llars i que, per les seves característiques han de rebre un tractament, es disposa de la deixalleria municipal i la deixalleria mōbil.

residus voluminososroba usadaoli de fregir

cāpsules cafč

Recollida selectiva a establiments comercials

Tal i com es fa amb el sistema de recollida porta a porta, les activitats comercials han de deixar els seus residus davant del seu establiment segons el calendari establert per l'Ajuntament, la fracciķ corresponent als envasos amb la bossa taxada (groga) i la fracciķ de rebuig amb la bossa taxada (vermella), ambdues d'ús obligatori.

Calendari recollida comercial
 
calendari pap comercialPunts de venda bosses especials per a rebuig i envasos

Als establiments col•laboradors següents:

  • Agropecuāria d’Argentona – C/ Gran, 44
  • Basar El Regal – C/ Gran, 37
  • Can Ciano – Pl. de Vendre, 3
  • Carns Selectes Pilar – C/ de Jacint Verdaguer, 24
  • Distribucions Perarnau “COALIMENT” – C/ de Barcelona, 38
  • Drogueria i perfumeria Vellvé – C/ de Dr. Samsķ, 21 
  • Ca La Rosario, – C/ Nou, 33
T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No