Equipaments i serveis
 
Deixalleria m˛bil
 • deixalleria m˛bil

  Amb la deixalleria m˛bil es vol acostar i facilitar als ve´ns el reciclatge d'aquells residus domŔstics que no es recullen porta a porta, especialment aquells que contenen substÓncies perilloses que es generen a la llar (piles, olis, fluorescents, t˛ners, productes de neteja...). EstÓ habilitada en un contenidor amb diferents compartiments per a cada tipus de residu.

  on la trobareu?

  Al nucli urbÓ: S'instal•la el primer divendres de mes a la plaša Nova (darrere del tramvia).

  Al ve´nat de Sant Miquel del Cros: S'instal•la cada tercer divendres de mes (al costat de l'escola Sant Miquel del Cros).

  QuŔ hi podem portar?

  Fins a aquest punt de recollida s'hi podrÓ dipositar roba, petits voluminosos, joguines, piles, ferralla electr˛nica i informÓtica, m˛bils i petits electrodomŔstics, fluorescents, cartutxos i t˛ners, aerosols i pintures, aixÝ com els olis de cuina i olis minerals o de motor.

  Calendari deixalleria m˛bil
  • El primer divendres de mes s'instalĚlarÓ a la plaša Nova
  • El tercer divendres de mes s'instalĚlarÓ al ve´nat del Cros

  * SERVEI A LA PLAăA NOVA: A l'agost no hi haurÓ servei de deixalleria m˛bil. El dia 5 de juliol es traslladarÓ al 12 de juliol amb motiu de la Fira de CerÓmica ArgillÓ Argentona. L'1 de novembre es traslladarÓ al 8 de novembre amb motiu de la Festivitat de Tots Sants. El dia 6 de desembre es traslladarÓ al 13 de desembre amb motiu del Dia de la Constituciˇ

  *SERVEI AL VE¤NAT DEL CROS: El 19 d'abril es traslladarÓ al 26 d'abril amb motiu de la Setmana Santa

Dades de l'equipament
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800