Notícies
Publicat el 22.09.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Es recullen prop de 1.700 quilos de residus i deixalles a la jornada Let's Clean Europe
letscleaneurope2020
Prop d'una setantena de voluntaris van participar en aquesta acció de sensibilització ambiental

Els grups de voluntaris que van participar aquest dissabte a la jornada Let's Clean Europe, organitzada per l'Ajuntament d'Argentona, a més dels Burriac Runners del grup de muntanya, Consell per la República i Fridays for Future, van recollir un total de 1.680 quilos de residus i deixalles a boscos i zones verdes a l'entorn d'Argentona. Més de la meitat van correspondre a runa i gairebé una quarta part a rebuig. 

Aquesta iniciativa europea de sensibilització ambiental, conservació i neteja dels nostres boscos i entorn natural, i a la qual Argentona s'hi adhereix des de fa diverses edicions, es va desenvolupar amb normalitat i seguint les mesures de prevenció a causa del context de crisi sanitària. Tots els residus es van anar portant en vehicle fins a la deixalleria municipal, per tal de dipositar-los als contenidors corresponents.


LET'S CLEAN EUROPE

És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800