Pacte de Govern
Publicat el 08.01.2018

Amb el pacte de govern del juny del 2015 es va iniciar un canvi en la política municipal d'Argentona. Es tractava de prioritzar una manera més activa i participativa en la presa de decisions donant més protagonisme al conjunt de vilatans i vilatanes. Després de mig any de treballar conjuntament, entre els grups polítics que són al govern i els que no hi eren en aquell moment, va permetre que a principis de l'any 2016 ERC entrés al govern municipal. La idea era construir un govern netament d'esquerres que fes front a les dinàmiques conservadores que s'estaven adoptant per fer front a la crisi gràcies a una majoria en el Ple.

Aquest nou govern ha portat a terme una política amb un fort component social per donar resposta a les necessitats de la ciutadania, obrir nous espais a la participació i a la decisió ciutadana i fer-ho tot d'una manera transparent. Però els últims esdeveniments a Catalunya, ha provocat que sigui incompatible mantenir un govern amb partits que no defensin les institucions catalanes davant l'aplicació per part del Govern espanyol de l'article 155 i que estiguin en contra de la voluntat majoritària del poble català. Com a Govern hem decidit donar un suport incondicional a les mobilitzacions del poble català i els passos que estava fent el Govern català cap a la lliberta nacional.

Amb aquest nou pacte volem que els eixos principals siguin d'esquerres i mostrar que el Govern d'Argentona donarà un suport fidel a tots els passos que es facin cap a la independència del nostre país i en defensa de les institucions catalanes. Aquest document també servirà per avaluar el que s'ha aconseguit i marcar-nos uns objectius finals que es puguin assolir abans que s'acabi la legislatura.  

Argentona, 10 de gener de 2018
Candidatura d'Unitat Popular d'Argentona
Esquerra Republicana de Catalunya d'Argentona
Iniciativa per Catalunya Verds d'Argentona* Aquesta informació s'actualitza cada vegada que hi ha un canvi susceptible de ser publicat.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800