Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Pāgines
Subvencions per a entitats i associacions

Guia per solˇlicitar subvenciķ a l'Ajuntament d'Argentona 

Per tal de sol•licitar telemāticament una subvenciķ per a entitats i associacions, caldrā seguir els següents passos:

1. Accedir a la seu electrōnica

Seleccionar el mčtode d'identificaciķ electrōnica, indicant el vostre codi d'accés. Cliqueu a l'enllaį seu electrōnica

  1. Accedireu al document d'Instāncia Genčrica i haureu d'omplir les dades sol.licitades
  2. En l’apartat de sol•licito haureu de posar: subvenciķ de l’entitat .... (especificar la vostra entitat), per l’any ....
  3. Després haureu de clicar l’opciķ adjuntar-hi documents, en aquest apartat caldrā anar afegint tots els documents/ models que us demanem (consulteu apartat 2 d'aquesta pāgina ).
  4. Un cop afegits aquests documents, haureu de clicar seleccionar documents a signar. Haureu de clicar TOTS els botons que surten al costat dret dels documents adjuntats i després clicar firmar
  5. Un cop signat, tornareu a la instāncia genčrica, i podeu acabar d’omplir l’apartat de: Informaciķ de la sol•licitud (sol•licitar la informaciķ posterior, per mitjans electrōnics i/o pel vostre compte de correu, i d’altres).
  6. Un cop hagueu omplert tota la solˇlicitud, haureu de clicar continuar, i tornareu a la instāncia genčrica, per fer-ne un últim repās. Si tota la informaciķ és correcte, d’acord amb el que es sol•licita, haureu de clicar enviar sol•licitud. A continuaciķ se us demanarā la signatura electrōnica (el vostre codi), i ja tindreu tramitada la vostra sol•licitud.
2. Adjuntar la següent documentaciķ

D'acord amb el trāmit a realitzar, haureu d'adjuntar la corresponent documentaciķ de: