Els formularis
 
Formulari d'inscripció de propostes artístiques al Festival Sense Portes 2020
Convocatòria per a companyies i professionals per a la participació al Festival Sense Portes 2020. Termini obert fins al 12 de gener de 2020
SPP20 Banner Formulari

Obrim el període de presentació de sol·licituds per participar al Festival Sense Portes. La convocatòria està oberta a companyies i artistes professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, circ, instal·lacions, titelles, musical, clown, etc.), que han estat creats i pensats per ser realitzats al carrer o llocs extraordinaris.

El Festival Sense Portes pretén ser un referent en el món de les arts de carrer, amb un paper fonamental del voluntariat i la participació ciutadana. Ha contribuït decisivament a refermar el compromís d'organitzar espectacles lliures, oberts, multidisciplinaris, inspiradors i educadors.

Art i cultura sense portes!

Dades de la companyia o professional
*
*
*
*
Dades de l'espectacle
*
*
*
*
*
*Durada ( - )
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Horari idoni
Cliqueu per veure l'ajuda *Espai idoni
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda 
Enllaços i referències
Plegar/desplegarObservacions
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

*D'acord amb l'article 13 del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, les vostres dades seran tractades per part de l'Ajuntament d'Argentona, com a responsable d'aquestes.

Per a més informació www.argentona.cat/politica-de-privacitat
Organitza:                                        Amb la col·laboració de:         Festival associat a:            Amb el suport de:

LogoAjuntamentGotaCultura           LogoSenseportes                     LogoArtsdeCarrer            LogoDipuHor         LogoGeneCultura

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800