Els formularis
 
Inscripció taller: Lectura assistida amb gossos
Llegir a un amic de quatre potes
lectura assistida amb gossos

Aquest taller que ens ofereix Kanstak, Centro de Educación Canina, tracta de fomentar la lectura mitjançant un element motivador com és el gos.

Els nens aprenen moltíssimes coses amb la lectura i per activar tot el seu potencial necessiten una eina poderosa: les emocions. Un gos estimula les ganes de llegir ja que no jutja al nen sinó que, degudament educat, és capaç de tenir paciència i mostrar interès pel que el nen fa, agraint cada gest d’aquest.

Són molts els estudis que parlen sobre les conseqüències positives de llegir a un animal de companyia: millorar la comprensió lectora i el ritme lector dels infants. A més, els hi mostra de forma diferent com poden gaudir amb els contes i llibres. 

Dades personals de l'infant
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

* D'acord amb l'article 13 del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, les vostres dades seran tractades per part de l'Ajuntament d'Argentona, com a responsable d'aquestes.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800