Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Equipaments i serveis
Casal de Joves d'Argentona
 • El Casal de Joves se situa a l´antiga Velcro, al centre de la poblaciķ. És un espai utilitzat per joves i no tan joves, ja que sķn moltes les entitats i els departaments de l'Ajuntament qui han trobat en aquest espai les característiques idōnies per organitzar activitats o formacions, en grup i/o colˇlectius. Un espai tan gran com és aquesta antiga fabrica, possibilita que els usos del seu interior siguin tan diversos com els espais existents i puguin conviure tot un ventall d'activitats de formaciķ com d'estudi o oci... Realitzar un curs de monitors/es, informar-se sobre els plans d'estudis existents, jugar a tenis taula, fer un treball en grup, assessorar-se entorn d'una iniciativa juvenil o participar d'un taller de cuina per joves sķn només alguns dels molts motius que empenyen al jovent a participar dia a dia de la vida del Casal de Joves.

  Aquest servei disposa de: 

  Sala Polivalent 1

  • Sala Gran Polivalent: Espai de trobada i d'esbarjo amb tenis taula, futbolí i billar. Preparat per acollir obres teatrals de petit format, trobades d'entitats i/o actes culturals.
  • Sala d'estudis: Espai per donar servei als/les joves estudiants i acollir tallers, cursos, reunions, xerrades...
  • Punt TIC: Espai amb ordinadors i connexiķ a internet. Suport a la ciutadania que vulgui endinsar-se en el coneixement i ús de les noves tecnologies.
  • Punt d´Informaciķ Juvenil: Espai d'atenciķ de consultes, d'assessorament i recerca d'informaciķ juvenil.
  • Pati: Amb cistella de bāsquet 
  • Sala de Miralls: Espai per assajar teatre, dansa i qualsevol altra experičncia artística.


  MAPA:

     

  ENLLAĮOS I LINKS D’INTERČS
T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No
Dades de l'equipament