Opinió Grups Municipals
Publicat el 31.12.2015
Tots per Argentona - Tot el que puguem fer per reforçar lligams amb els nostres, fem-ho!
  • Quan els partits del PSC i Iniciativa que estan al Govern, procedents del Govern anterior, ens parlen de les meravelles que ara estan fent (obrir el Casal d'Avis durant alguns matins, endreçar carrers...) sembla talment que durant els quatre anys anteriors no hagin estat manant. Els partits polítics tenen una bona habilitat per intentar enredar tothom, però els argentonins tenim memòria! De totes maneres ens complau que avui comencin a executar algunes de les coses que la gent de Tots per Argentona duem en el programa electoral i que considerem prioritari! En l'estil de fer-ho, però, rau la diferència! En els plens dels mesos de setembre, octubre i de novembre vam fer tantes propostes per posar al dia i millorar el servei als ciutadans per mitjà de Mocions i de les Ordenances, que a hores d'ara el Govern encara no ho ha paït. Van haver d'acceptar, a contracor, propostes de TxA. Fins i tot van arribar a dir que haví- em fet més propostes ara que quan governàvem! El que no volen veure és que ja fa cinc anys que Tots per Argentona no governa i que han passat aquests cinc anys vivint de les rendes sense que s'hagin actualitzat ni canviat actituds pel que fa a la gestió municipal.

    Hores d'ara, molts dels argentonins i argentonines que van votar Tots per Argentona, ens recorden que vam ser la força guanyadora de les eleccions del maig passat; se senten decebuts de la política dels partits tradicionals, uns per reacció a noves maneres de treballar com les que TxA proposa, i d'altres per incompetència manifesta en la gestió del dia a dia. Més encara si es trasllada aquesta política a nivell nacional on els partits de tota mena, sense rumb clar, fan grans gesticulacions i ens tenen encallats en un carreró estret en el qual no entreveiem la sortida.

    Tenim el Nadal aquí. Tot allò que puguem fer per reforçar els lligams amb els nostres, fem-ho! Siguem feliços i estimem-nos!

    Salut a tots i totes!

    Publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800