Notícies
Publicat el 16.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
VÍDEO: ple municipal extraordinari
×  
Ple Municipal Extraordinari Ajuntament d'Argentona 16 de Novembre 2020 Ple Municipal Extraordinari Ajuntament d'Argentona 16 de Novembre 2020
Aquest dilluns l'Ajuntament d'Argentona aprova una modificació de crèdit per destinar-la a l'amortització de préstecs

L'Ajuntament d'Argentona ha aprovat aquest dilluns amb els 11 vots favorables dels regidors del govern d'Unitat, a més del grup de Junts per Catalunya i Fran Fragoso, i l'abstenció (6) de Tots x Argentona i el PSC, una modificació de crèdit d'una mica més de 734.000 euros, procedent del romanent de tresoreria, que es destinaran a l'amortització de  préstecs a mig i llarg termini.

Aquesta mesura permetrà sanejar els comptes municipals i donar a l'Ajuntament de major capacitat econòmica en els propers anys. Tots x Argentona com el PSC han lamentat que no s'hagi destinat una part del romanent a desenvolupar polítiques socials o energètiques, tenint en compte la suspensió per part del govern central de la normativa de contenció de la despesa que afectava les administracions locals.

La sessió era extraordinària, amb un únic punt a l'ordre del dia, i s'ha celebrat de manera telemàtica a causa del context sanitari.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800