Notícies
Publicat el 16.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Inici del curs de monitors/es d'educació en el lleure
curs monitors
La regidoria de Joventut organitza aquesta formació que permet obtenir la titulació oficial de la Generalitat

Aquest dissabte va començar el curs de monitors/es d'activitats en el lleure que ha impulsat la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Argentona, i que imparteix la cooperativa de serveis educatius i formatius Dinàmics.

La regidora Agnès Cabot va participar aquest dissabte en la sessió de benvinguda d'aquesta formació que es durà a terme al 100% via online a causa del context sanitari i que compta amb un total de 23 alumnes.

Aquest és el segon any consecutiu que la regidoria organitza aquest curs que permet obtenir la titulació oficial de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, subvencionant una part important del cost.

Aquesta acció s'enmarca en el programa Informació, formació i desenvolupament del Pla de Joventut 2018-2021, per tal d'afavorir en els joves la seva emancipació i desenvolupament del seu projecte personal de vida de manera integral.

Curs de monitor/a de lleure

El curs s'adreça a persones majors d'edat, interessades en realitzar tasques i funcions relacionades amb el monitoratge d'infants i joves, mitjançant la seva participació, ja sigui de forma voluntària o remunerada, en projectes en l'àmbit de l'educació en el lleure.

El curs , consta de dues etapes, una primera de 150 hores de formació teòrica telemàtica, a través de viodeconferències, tasques, recursos i activitats avaluatives a una aula virtual. I una segona part pràctica de 160 hores, presencial en un projecte de l'àmbit de l'educació en el lleure infantil i juvenil.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800