Notícies
Publicat el 23.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Campanya de vacunació contra la grip
vacuna antigripal
Cal demanar cita prèvia adreçant-se al CAP d'Argentona

Tots aquells veïns i veïens interessats en vacunar-se contra la grip hauran de sol·licitar cita prèvia adreçant-se al CAP d'Argentona o trucant al 93 756 10 92 - . La vacunació es farà al Casal de la Gent Gran del centre.

Vacunació antigripal

L'Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa cada any una campanya de vacunació antigripal estacional, que s'adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip  i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d'alt risc, com ara els professionals de la salut.

El període ideal per vacunar-se contra la grip són els mesos d'octubre i novembre (tot i que la vacunació també es pot realitzar fora d'aquest període) i el seu efecte dura un any.

No obstant això, la vacunació no sempre impedeix contraure la grip: l'efectivitat depèn del grau de similitud entre les soques vacunals i les soques gripals circulants. També és menor entre persones amb factors de risc que entre els professionals sanitaris. També cal tenir en compte que en molts casos els símptomes gripals que apareixen en les persones vacunades no són grip sinó altres virasis freqüents en l'època de la vacunació.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800