Notícies
Publicat el 21.09.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Sala presenta la temporada d'espectacles per aquesta tardor

El proper dilluns 28 de setembre es posen a la venda les entrades i abonaments, que es poden adquirir a través del web entrades.argentona.cat i a l'Oficina d'Atencio Ciutadana de l'Ajuntament

La regidoria de Cultura presenta la temporada de tardor d'espectacles professionals que durant els mesos d'octubre i novembre acollirà La Sala d'Argentona.

L'agenda d'aquesta temporada recupera per aquesta nova cita els espectacles de la programació de primavera que no es van poder oferir a causa de la pandèmia. És el cas de d'Un dia qualsevol (divendres, 9 d'octubre); Acorar (dissabte 24 d'octubre); Eh Man Hé (divendres 30 d'octubre) i Concerto a Tempo d'Umore (dissabte, 28 de novembre).

El cartell, farcit de gran teatre i música, es completa amb Jaleiu (diumenge 8 de novembre), la darrera creació de clown i música de Guillem Albà i la Marabunta. Precisament, la companyia ha estat aquests dies en residència a La Sala d'Argentona, preparant aquest espectacle que s'estrenarà al Temporada Alta de Girona. El jazz també serà protagonista d'aquesta tardor i a més amb accent argentoní, de la mà de Martin Díaz Quintet, presentant el seu àlbum Identities (dissabte 14 de novembre) en l'altra novetat que completa l'oferta a l'equipament cultural argentoní.

Entrades i abonaments

A partir del dilluns 28 de setembre, des de les 9 del matí, es posaran a la venda les entrades i abonaments, que podran adquirir-se bé des del web entrades.argentona.cat i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona (c/ Gran, 59), sempre amb cita prèvia trucant al 673920064, de 9 a 13 hores. Tant l'opció de l'abonament - escollint un mínim de tres espectacles de temporada - com els descomptes per a col·lectius, faran que es pugui gaudir d'espectacles de gran factura i qualitat artística a preus molt avantatjosos.

XARXA ARGENTONA

Una edició més, l'agenda de la Temporada comptarà amb un fantàstic complement amb tres espectacles familiars de la mà de l'associació cultural Xarxa Argentona. El 18 d'octubre es presenta L'Aventura d'avorrir-se; El pitjor viatge del món, arribarà l'1 de novembre, una obra amb segell local i que també ha gaudit d'una residència a La Sala durant aquests 2020; i el 13 de desembre es completarà aquesta selecció de propostes amb Laika.

Mesures de seguretat

Davant el context de crisi sanitària actual, l'Ajuntament d'Argentona ha adoptat una sèrie de mesures de seguretat sanitària, com l'ús obligatori de la mascareta, limitació d'aforament, control de temperatura en accedir al teatre, així com l'accés i sortida esglaonat i ordenat, seguint itineraris i circuits establerts, entre d'altres.

Per a més informació podeu consultar el web argentona.cat/lasala2020

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800