Notícies
Publicat el 14.08.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Canvi de dates del Festival Sense Portes
senseportes 2019
L'Ajuntament i el col·lectiu Sense Portes s'emplacen a mitjans de setembre per avaluar les condicions i definir noves dates i formats més favorables que en el context actual

L'Ajuntament d'Argentona ha anunciat l'ajornament de la 8a edició del Festival Sense Portes, previst pel proper 2, 3 i 4 d'octubre.

Davant el context sanitari actual i la incertesa sobre les condicions i mesures en què podria celebrar-se aquest festival d'arts de carrer la propera tardor, la regidoria de Cultura, d'acord amb el Col·lectiu Sense Portes, han consensuat donar-se temps, fins a mitjans de setembre, per cercar nous formats i noves dates més favorables.

Aquesta setmana s'han dut a terme contactes amb les companyies i artistes que formaven la programació d'enguany per tal d'assegurar la seva participació al cartell del festival.

Des de l'Ajuntament d'Argentona es manté el ferm compromís de promocionar la cultura i abocarà tots els esforços per continuar apostant i donant suport als professionals i grups d'arts de carrer del territori.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800