Notícies
Publicat el 28.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Se suspèn la Festa Major d'Argentona
FM Argentona 2020
L'Ajuntament manté el seu compromís amb la dinamització cultural, social i econòmica del municipi, i adoptarà les mesures per minimitzar els perjudicis

Després de l'evolució dels contagis en els darrers dies i atenent a les darreres indicacions de la Generalitat de Catalunya per tal de frenar durant les properes setmanes el ritme de transmissió, l'Ajuntament d'Argentona ha pres la decisió de suspendre la programació prevista per la Festa Major d'Argentona, que havia de celebrar-se de l'1 al 6 d'agost.

Davant la situació en què ens trobem i per tal de contribuir a evitar les aglomeracions i concentracions de persones, les activitats i espectacles es traslladaran a un altre moment del calendari i dates festives, d'acord amb les entitats, companyies i artistes, en què les condicions sanitàries i de seguretat siguin més favorables.

Tot i que l'organització dels actes seguien totes les mesures de protecció sanitàries i un estricte control d'accés i aforament - amb reserva prèvia i una afluència màxima als actes més multitudinaris de 400 persones - per prudència davant l'augment de casos de COVID-19 i per lleialtat i corresponsabilitat amb les institucions i autoritats sanitàries, s'ha decidit anul·lar tota la programació.

L'Ajuntament demana comprensió a la ciutadania, així com al sector cultural, comercial, de la restauració i d'altres àmbits, per les conseqüències que pot ocasionar aquesta decisió.

Així mateix, l'Ajuntament d'Argentona manté el seu màxim i ferm compromís amb la dinamització cultural, social i econòmica del municipi, i adoptarà totes les mesures al seu abast per minimitzar els perjudicis que se'n puguin derivar d'aquests canvis.

També vol agrair públicament l'esforç realitzat aquestes setmanes pels serveis municipals implicats, així com l'excel·lent predisposició del teixit associatiu i el sector de la cultura i la música, per tal de treballar en l'organització de la Festa Major més segura possible i adaptada al context actual.

Al següent enllaç podeu consultar la programació suspesa que estava prevista per aquesta edició de la Festa Major 2020:

PROGRAMACIÓ CANCEL·LADA FESTA MAJOR 2020



 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800