Notícies
Publicat el 25.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Vols ser voluntari per Festa Major?
voluntaris
Les persones interessades poden emplenar el formulari de participació fins al 29 de juliol

L'Ajuntament d'Argentona està enllestint una edició de la Festa Major amb totes les mesures de seguretat sanitàries i en una versió més continguda.  Una de les peces fonamentals de l'èxit de la festa són els voluntaris i voluntàries, que any rere any fan possible que les activitats es desenvolupin amb un gran nivell organitzatiu. Aquest any, a més, la seva aportació és indispensable perquè tots els actes puguin celebrar-se amb la major normalitat possible i vetllant pel compliment de les normes d'assistència, aforament i control que determinin les autoritats competents.

Totes aquelles persones majors de 14 anys que vulguin viure la Festa Major des de dins, col·laborant en la logística i organització de les activitats, podeu emplenar el formulari que trobareu a l'enllaç del peu d'aquesta pàgina, fins al 29 de juliol.  Abstenir-se aquelles persones susceptibles de formar part de col·lectius de risc.

Els menors d'edat hauran d'afegir l'autorització del pare, mare o tutor, que també trobareu al formulari. El divendres 31 de juliol està prevista la reunió amb tots els voluntaris i voluntàries inscrits, a les 20 hores, al Casal de la Gent Gran, per tal d'assignar i definir les tasques que desenvoluparan durant la Festa Major.

inscripció voluntari Festa major 2020

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800