Notícies
Publicat el 30.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Noves dates pels espectacles ajornats de La Sala
Nova Data Un dia
"Concerto a Tempo d'Umore", "Acorar", "Un Dia Qualsevol" i "Eh Man He" visitaran La Sala d'Argentona a partir de l'octubre.

La regidoria de Cultura anuncia les noves dates d'alguns dels espectacles de la temporada 2020 que aquestes setmanes s'han hagut d'ajornar a conseqüència del decret de l'estat d'alarma i la situació d'emergència en què ens trobem, i que es traslladaran al mes d'octubre.

Des de l'Ajuntament s'ha treballat amb les companyies i tots els agents implicats per tal de cercar la millor ubicació possible al calendari, confiant en el fet que després de l'estiu es pugui reprendre el dia a dia amb la màxima normalitat, i també donant el marge de temps suficient a tots els abonats i espectadors que havien adquirit la seva entrada per tal que puguin ajustar la seva agenda. Nova Data Acorar

Nova Data Umore

Eh man nova data

Així, l'obra teatral "Un dia qualsevol" es reprogramarà pel divendres 9 d'octubre.

Pel que fa a "Acorar" es representarà el dissabte 24 d'octubre.

L'espectacle de dansa, manipulació i mim, "Eh Man eh", es podrà veure el divendres 30 d'octubre.

I finalment, es podrà gaudir de la proposta musical farcida d'humor "Concerto a Tempo d'Umore" el dissabte 28 de novembre.

L'hora de representació per a totes les obres serà a les 20.30 hores

Paral·lelament, ben aviat, l'Ajuntament d'Argentona informarà del procés de devolució i retorn de l'import de les entrades.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800