Biblioteca
Literatura, Conferència
Parlem de clàssics
La passejada de Robert Walser

"—Passejar —vaig respondre— m'és imprescindible per revifar-me i per mantenir el contacte amb el món, perquè si no el sentís, no podria escriure ni mitja lletra més ni produir cap poema, per petit que fos, en vers o en prosa. Sense passejar seria mort i ja fa temps que hauria d'haver renunciat a la meva professió, que estimo apassionadament. [...] Sense passejar i sense la contemplació de la natura que hi va aparellada, sense aquesta cerca tan deliciosa com instructiva, em sento perdut, i, de fet, n'estic."

Robert Walser (Biel, 1878 – Herisau/Aargau, 1956) fou autor de les novel·les Els germans Tanner (1907), L'ajudant (1908) i Jakob von Gunten (1908) i de les nouvelles El quadern de Fritz Kocher (1904) i La passejada (1917). Morí un matí de Nadal d'un atac de cor mentre passejava pels envolts del sanatori mental de Waldau, on era ingressat d'ençà el 1929.

L'activitat Parlem de clàssics serà conduïda per la Glòria Farrés, professora a la Facultat d'Humanitats de la UPF i crítica literària a diferents mitjans de comunicació, serà qui s'encarregarà de contextualitzar l'obra analitzada a una primera part. Després moderarà el debat que generi la novel•la entre tots els assistents, que compartiran les seves impressions.els assistents, que compartiran les seves impressions.

Ja podeu passar a recollir els llibres al taulell d'adults de la biblioteca.

passejada


Dimarts
10
desembre
2019
19h
Lloc Biblioteca Municipal
Adreça c/Gran, 3-5
Hora 19 h
Durada 1 hora aprox.
Ho organitza Biblioteca Municipal d'Argentona
Preu Entrada Lliure
Tipus d'acte Literatura, Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800