Notícies
Publicat el 11.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La propera edició del Festival Sense Portes se celebrarà el penúltim cap de setmana de maig
Pom d'Or 2019
El jurat del certamen atorga a l'espectacle "Abandónate mucho" el Premi Pom d'Or 2019

L'Ajuntament d'Argentona i el Col·lectiu Sense Portes han anunciat les dates de la propera edició del Festival Sense Portes, que se celebrarà del 22 al 24 de maig de 2020. Aquest certamen d'arts de carrer que s'ha consolidat plenament en el calendari cultural i festiu d'Argentona, ofereix durant un cap de setmana una fantàstica programació d'espectacles de carrer i arts escèniques que tenen lloc a diversos espais de la vila.

Pel que fa al darrer festival, celebrat el passat mes de juny, gairebé 300 espectadors van participar a la votació per escollir el millor espectacle del certamen. Un cop recollides les puntuacions del públic, el jurat ha valorat atorgar el Premi Pom d'Or a "Abandónate mucho" de la companyia XL, una proposta farcida de música i molt d'humor que ironitza sobre l'amor romàntic. Així mateix, també s'informa que, entre totes les persones participants, la guanyadora d'una abonament per a la propera temporada de La Sala ha estat l'Elena Garcia.

A mida que s'acostin les dates de la propera edició us anirem informant de les novetats i detalls del Festival Sense Portes 2020.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800