Notícies
Publicat el 15.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Jaume Arnau guanya el 40è Concurs de Cartells Argillà Argentona
Fins al 5 de maig es pot visitar al Museu del Càntir una selecció dels treballs presentats al certamen
Cartell Argillà 2019

Un cartell inspirat en la Bauhaus de Walter Gropius serà el cartell anunciador de la Fira Internacional de Ceràmica - Argillà Argentona que se celebrarà del 5 al 7 de juliol al municipi maresmenc. Aquest divendres es va donar a conèixer el veredicte del jurat i es inaugurar també al Museu del Càntir l'exposició amb una selecció de treballs finalistes del certamen, que es podrà visitar a la sala d'exposicions temporals fins al 5 de maig. 

Jaume Arnau, amb el seu treball Gropius, s'ha inspirat en el moviment artístic fundat per l'arquitecte alemany Walter Gropius l'any 1919 i del qual aquest any se'n celebren els 100 anys. El jurat també ha atorgat dues mencions honorífiques als cartells Sudari, d'Enric Servera Carreras i Turístico, de Ruben Lucas Garcia.

A l'edició d'enguany s'hi han presentat un total de 26 cartells. El jurat qualificador d'aquesta edició ha estat format per la dissenyadora gràfica Regina Puig Feixas, el publicista Albert Querol i el dissenyador gràfic i guanyador del cartell de l'edició passada, Xavier Ragull Gabarró.

Un cop finalitzada l'exposició el cartell guanyador quedarà exposat, permanentment, a l'espai que te habilitat el Museu en el vestíbul d'entrada, junt amb els cartells guanyadors d'edicions anteriors.

Horari d'obertura Museu del Càntir
  • Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
  • Dissabtes d'11 h a 14 h  i de 17 h a 20 h
  • Diumenges i festius d'11 h  a 14 h

Argillà Argentona
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800