Notícies
Publicat el 25.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Policia Local amplia els punts de venda dels escuts solidaris
A més de les dependències policials, també es poden adquirir a l'Ajuntament i a diversos comerços del municipi
Escuts solidaris policia

Aquests dies s'han ampliat els punts de venda dels escuts solidaris de la campanya contra el càncer infantil en què hi participa la Policia Local d'Argentona. A més de les mateixes dependències del cos de seguretat municipal, també es podran adquirir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament i a diversos comerços del municipi

Aquesta iniciativa té per objectiu recaptar fons per a la investigació i per la creació del nou Hospital Pediatric Cancer Center de Barcelona. De moment ja s'han lliurat més de 100.000 euros a l'Hospital Sant Joan de Déu per tal de fer possible aquest equipament. La campanya la van inciar les Policies Locals de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric, els responsables de les quals van posar en marxa la iniciativa de confeccionar uns escuts de roba amb els diferents logos de les policies locals de Catalunya.

Els escuts tenen tots el mateix format, contenen el color groc del càncer infantil, es poden enganxar en qualsevol prenda o motxilla  i porten el hashtag #pelsvalents en català i #paralosvalientes en castellà. El preu de l'escut solidari és de 4 euros.

Actualment participen en la campanya més d'un centenar de Policies Locals, grups de Protecció Civil, entre d'altres administracions, a banda de nombroses personalitats del món esportiu, musical, de la ràdio i televisió, espectacle i cinema que s'han sumat a la iniciativa. També s'hi poden adherir comerços, entitats o escoles, que poden posar-se en contacte amb la Policia Local per formar-ne part.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800