Notícies
Publicat el 19.12.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Policia Local d'Argentona s'adhereix a la campanya Escuts Solidaris contra el càncer
Escuts solidaris policia
Aquesta iniciativa té per objectiu recaptar fons per a la posada en marxa del nou Hospital Pediàtric Cancer Center de Barcelona

La Policia Local d'Argentona s'ha adherit a a la campanya d’escuts solidaris contra el càncer infantil, que té per objectiu recaptar fons per a la investigació i per la creació del nou Hospital Pediatric Cancer Center de Barcelona. De moment ja s'han lliurat més de 100.000 euros a l'Hospital Sant Joan de Déu per tal de fer possible aquest equipament.

La campanya la van inciar les Policies Locals de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric, els responsables de les quals van posar en marxa la iniciativa de confeccionar uns escuts de roba amb els diferents logos de les policies locals de Catalunya.

Els escuts tenen tots el mateix format, contenen el color groc del càncer infantil, es poden enganxar en qualsevol prenda o motxilla  i porten el hashtag #pelsvalents en català i #paralosvalientes en castellà. El preu de l'escut solidari és de 4 euros.

Tots aquells que vulguin adquirir-lo poden acostar-se a les dependències de la Policia Local, al carrer Ramon Par. També en els propers dies es podran trobar al parc infantil de Nadal que s'organitzarà al pavelló esportiu municipal.

Actualment participen en la campanya més d'un centenar de Policies Locals, grups de Protecció Civil, entre d'altres administracions, a banda de nombroses personalitats del món esportiu, musical, de la ràdio i televisió, espectacle i cinema que s'han sumat a la iniciativa. També s'hi poden adherir comerços, entitats o escoles, que poden posar-se en contacte amb la Policia Local per formar-ne part.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800