Notícies
Publicat el 29.08.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nova temporada d'espectacles a La Sala d'Argentona
un tret al cap
La venda d'entrades i abonaments començarà el proper 25 de setembre

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Argentona ha avançat aquesta setmana la programació de la nova temporada d’espectacles a La Sala. D’octubre a desembre s’inclouen fins a sis propostes que van més enllà del teatre, la música o la dansa, incorporant disciplines com el circ i propostes audiovisuals i multidisciplinars.

El cartell per aquesta tardor arriba farcit de grans espectacles, que han obtingut una gran resposta per part de la crítica i també han estat reconeguts pel sector. És el cas de inTarsi, proposta de circ i acrobàcia amb què s’estrenarà la nova temporada, el diumenge 14 d’octubre, i que va aixecar el Premi MAX 2017 al Millor Espectacle Revelació. També la comèdia teatral Fairfly, Premi de la Crítica 2017 al Millor Espectacle de petit format, o la cita amb el cant coral que arribarà de la mà de Veus, i que va obtenir l’any passat el Premi Internacional Guido d’Arezzo.

L’actriu Emma Vilarasau, protagonista del thriller Un tret al Cap, serà un altre dels grans al•licients d’aquesta nova temporada a La Sala. El musical Cabareta, nominat als Premis MAX 2018 i la cita amb la dansa de IT Dansa, arrodoniran una selecció d’espectacles de luxe.

Altres propostes per aquesta tardor

A més de la temporada, La Sala acollirà durant els propers mesos diversos espectacles familiars de la mà de Xarxa d’Argentona, així com l’Argentona Suite Musical i Peiró42, un homenatge al l'anarcosindicalista i cooperativista Joan Peiró que s’emmarcarà en la 5a Setmana de la Memòria Històrica.

Venda d’entrades i abonaments

Les entrades i abonaments es podran adquirir a partir del 25 de setembre, bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Argentona o via online des del web municipal www.argentona.cat. També es posaran entrades a disposició a la taquilla de La Sala, des d’una hora abans de cada espectacle, en cas que no s’hagi esgotat la venda anticipada.

De nou, s’oferirà màxima flexibilitat per poder dissenyar l’abonament a mida, podent escollir lliurement entre totes les propostes de la temporada sempre i quan es triï un mínim de tres espectacles.

A més, la mateixa nit de l’espectacle, amb l’adquisició de l’entrada, els espectadors podran obtenir atractius descomptes i promocions a diversos bars i restaurants d’Argentona. En els propers dies trobareu completa informació de la Temporada de La Sala d’aquesta tardor al web municipal de l’Ajuntament d’Argentona.

Programació Temporada La Sala – Tardor 2018
  • inTarsi Diumenge, 14 d’octubre 
  • Un tret al cap Divendres, 19 d’octubre 
  • CabaretA Dissabte, 10 de novembre 
  • Fairfly Divendres, 16 de novembre 
  • Veus Diumenge, 25 de novembre 
  • The Prom / In Memoriam / Whim Dissabte, 1 de desembre

Espectacles Xarxa d’Argentona

  • Dékoncert Diumenge, 4 de novembre
  • Ai Rateta, Rateta Diumenge, 2 de desembre

Altres actes programats

  • Argentona suite musical Divendres, 5 d’octubre
  • Peiró42 Divendres, 26 d’octubre
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800