Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Enllumenat
Nou servei de manteniment de l'enllumenat públic
El nou contracte preveu una inversiķ de prop de 540 mil euros en els propers quatre anys per a la millora i actualitzaciķ de la xarxa municipal

L'Ajuntament d´Argentona ha adjudicat aquest mes de juny el nou contracte per al servei de manteniment de l'enllumenat públic i control energčtic municipal, que preveu una important partida d´inversions per a la millora de la seguretat i renovaciķ de la xarxa i les instal.lacions de prop de 540 mil euros que s'executaria en els propers anys fins al 2022.

El nou contracte preveu diverses millores en el servei que permetran reduir el consum energčtic del municipi, reparar les instal•lacions avariades i millorar els nivells lumínics del municipi.

Entre les principals actuacions destaquen la millora dels quadres d'enllumenat del veīnat de Les Ginesteres, que permetrā fer un salt de qualitat molt important en el servei, la substituciķ de les llumināries actuals per models LED a zones com el Turķ de Sant Sebastiā, la zona Eixample i el veīnat de Madā i la substituciķ de prop de 150 columnes de llum que es troben en mal estat al municipi, a més de l'actualitxzaciķ dels quadres elčctrics amb diferencials rearmables, entre d'altres.

El pressupost total d'aquest contracte, que preveu una durada de quatre anys més dos prorrogables, s'eleva a 1,9 milions d´euros. El servei també contempla el manteniment dels semāfors i la pilona que regula l´accés de vehicles al centre.

Amb aquesta adjudicaciķ es posa punt i final a un periode de provisionalitat en el servei d´enllumenat municipal com a conseqüčncia d´un frau en els concursos de l´enllumenat públic, en el que es van veure perjudicats diversos ajuntaments, entre els quals el d´Argentona.

Publicat el 13.06.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter